Bătrânul regulament

Discussion in 'Propuneri si Sugestii' started by VIorel, Jun 11, 2020.

 1. VIorel

  VIorel VIP VIP

  cred ca din 2016 și până în 2020 e mult timp, astfel am considerat eu ca să împrospătăm regulamentul cu mici ajustări, nicidecum răsturnare de situație:

  Orice jucător cât și admin au obligarea de a citi și respecta regulamentul impus de comunitatea „Generatii.RWL.Ro”, orice abatere constatată oferă dreptul administrației să întreprindă măsuri legale în vederea impunerii respectării regulamentului sau în caz contrar se purcede la sancționare.  Regulament jucători:


  1. Pentru eventualele probleme întâmpinate pe server, faceți Reclamație pe Forum cu prezentarea probelor ce vizează problema întâmpinată pentru a fi soluționată conform regulamentului.

  2. Este interzis orice limbaj obscen, înjurături și jigniri la adresa jucătorilor cât și a adminilor de pe server. (În cazul nerespectării veți fi tratați ca atare). (veți fi sancționați cu - avertizare/gag 10 minute/ban 120 minute).

  3. Este interzis retry-ul după gag! Dacă ați primit gag e interzisa reconectarea pentru a scapă de el! (Veți primi ban 120 minute fără avertizare).

  4. Playerii nu au voie sa poarte ca nume înjurături, obscenități, jigniri la adresa altor jucători sau admini, reclame de orice fel, site-uri cu conținut obscen, sau orice alte derivații ale acestora (În consecința Veți fi avertizați/schimbat nume/Ban Permanent).

  5. Nu se acceptă reclame la alte servere de CS, forumuri de CS sau alte genuri de reclama.(În consecința veți primi ban permanent fără avertizare).

  6. Este interzisa folosirea codurilor sau altor „ajutătoare” pe server (ban permanent fără avertizare).

  7. Raportarea codaților de către jucători se face cu „say_team@ mesaj” sau apăsați U si începeți mesajul cu @. Nu folosiți chatul general pentru mesaje adresate exclusiv adminilor, riscați să fiți sancționați. (avertizare/gag 10 minute/ban 120 minute).

  8. Jucătorii cărora li s-au făcut screenshot-uri (poze) au la dispoziție maxim 5 minute să transmită pozele către admin. În acest timp, nu ieșiți de pe server, solicitați ca să vă ajute dacă nu cunoașteți procedura de transmitere a pozelor, se va considera ca ați fugit la ieșirea de pe server. (Consecința - ban permanent).

  9. Nu flotați serverul repetând același mesaj excesiv pe chatul public (kick/ban).

  10. Tero sunt obligații să planteze bomba (apere ostatecii) și Counter - Terrorist să facă Defuse (salveze ostatecii). (veți fi sancționați cu Avertizment/slay/kick).

  11. E interzisa aruncarea bombei Mai ales în locuri neaccesibile (veți fi sancționați cu Slay/kick).

  12. Pe harta „de_cbble” este interzisa camparea în turn cu bomba. (veți fi sancționați cu Slay/kick).

  13. Pe hărțile AWP - Este PERMISA folosirea armelor de pe harta dacă acestea sunt.

  14. Prima rundă de încălzire este interzisă folosirea armelor automate. (veți fi sancționați cu slay/kick).

  15. E interzisa aruncarea Flashurilor intenționat altor colegi din echipa (veți fi sancționați cu Avertizment/slay/kick).

  16. Hărțile se vor schimba după mapcycle sau prin vot Daca este cazul, nu insistați schimbarea acestea de către admin. (veți fi sancționați cu avertisment/gag/kick).

  17. Nu Aveți voie cu skinuri ESL-MODELS (Geci Colorate), decât cele create de Valve. ( veți fi sancționați cu ban).


  18. Nu aveți voie cu țintă la awp. (veți fi sancționați cu ban)

  19. Sunt interzise nick-urile care conțin mai puțin de 3 litere si mai mult de 30 de litere. Schimbare nick se va face de către admini după solicitarea de a-l schimba, în cazul nesupunerii (veți fi sancționați cu kick/ban temporar).

  20. Nu Dezvăluiți Informații despre alți jucători când sunteți morți (poziția lor, câtă viață au etc.). (veți fi sancționați cu gag/kick/ban).

  21. Nu faceți monitor cu alți jucători (Nu vorbiți intre voi despre poziția si alte detalii ale celorlalți playeri. Inclusiv daca sunteți in aceeași camera/pe mess/skype/ ts3 sau orice altceva. (veți fi sancționați cu kick/ban).

  22. La cererea aminului sunte-ți obligat sa faceți Scanarea WarGods. Nu ieșiți de pe server, joc, de asemenea solicitați ca să vă ajute dacă nu cunoașteți procedura de efectuare și transmitere a scanării. (veți fi sancționați cu ban).

  23. Este interzisa folosirea bugurilor hărților/serverului (urcatul pe hărți, retry pentru a primi mai mulți bani, etc), (veți fi sancționați cu avertisment, ban 120 minute).

  24. Este interzisă rularea cs-ului pe frecvența de 16 biți. (veți fi sancționați cu Avertisment /Ban permanent).

  25. Este interzis ca jucătorii care sunt prezenți pe TS3 să folosească un alt nick-name decât cel folosit pe server. (Consecință avertizare/ban pe TS3).  ------REGULAMENT ADMINI-------

  Atenție: Admin = jucător normal cu câteva responsabilități în plus, nu Dumnezeu!

  1. Adminii au obligația de a Cunoaște și de a Respecta aceste regulile cu strictețe, orice abatere a regulamentului în dependență de caz va fi sancționat ca atare. (veți fi sancționați cu avertisment/retrogradare/ban).
  2. Adminii au obligarea de a face cunoscute regulile de joc celorlalți jucători la solicitarea acestora, ori jucătorii au aceiași obligație de a cunoaște și respecta a regulile serverului.
  3. Nu abuzați de acest drept pe care îl aveți. Sunteți înzestrați să oferiți playerilor serverului un joc liniștit si o atmosfera plăcută.
  4. Adminii si sloturile au obligația de a juca pe server cu un singur nume, pentru a schimba numele faceți o cerere în acest sens.
  5. Toți adminii au obligația se a avea un cont pe forum și să răspundă la eventualele reclamații adresate lor cât și de a se expune asupra reclamațiilor contra altor admini, respectiv la cererile unban când este cazul. (În caz contrar downgrade).
  6. Admini nu au voie sa folosească comenzi pe alții admini în afară de „amx_spec” când e cazul si „amx_ss” Pentru a face poze. (În consecință downgrade).

  7. Nu dați ban degeaba fără nici un fel de dovadă, dacă nu sunteți sigur de existența codului faceți ss/demo și postați pe forum pentru a obține mai multe păreri după care se va decide ce acțiuni se întreprind. La postarea pe forum se indică datele jucătorului și în ce constă problema. (nick/IP/STEAM).
  8. Când se dă ban nu se folosește motive de genul „pa, ceau, adio, mars etc.”. Se indică motivul pentru care se dă ban „wall, aim etc”.
  9. Orice problemă cu alt admin se va rezolva pe forum Cu o reclamatie fondată și bazată pe dovezi la secțiunea dedicată.
  10. Înainte de a lua o decizie (exemplu: schimbarea mapei) vă veți consulta cu ceilalți admini care sunt pe server în acel moment. Iar daca sunteți singurul admin întrebați playeri ce preferințe au.
  11. Nu dezvăluiți parola și userul de la admin altui player sau oricui altcineva (veți fi sancționat cu avertizare/downgrade/ștergere acces).
  12. Admini care nu au banlist Vor primi Remove.
  13. Nu dați kick jucătorilor dacă serverul nu este full. Folosiți comanda amx_spec pentru ai muta la spectatori.
  14. Nu folosiți comenzi peste comanda altor admini.
  15. Măririle în grad nu se cer, ele se dau pe merit (implicare server/forum), excepție face se face de la slot la admin.
  16. Odată ce ați dat ban la un jucător sunteți automat responsabil pentru fapta dvs. Dacă banați pe cineva aveți la dispoziție 48 de ore pentru a răspunde la cererea unban/reclamația adresata dvs cu prezentarea probelor ce dovedesc corectitudinea acțiunii pe care ați efectuat-o, dacă aceasta a fost înaintată. În caz contrar veți fi Retrogradați.
  17. A fi admin constituie un avantaj dar și o mare responsabilitate . Orice încălcare a regulamentului de mai sus poate duce la retragerea dreptului de administrare pe server + banarea permanenta în funcție de caz.
  18. Adminii au obligația de a participa la cererile și discuțiile de pe forum. Neparticiparea este considerata ca si DEZINTERES . (Consecință : Retrogradare /Ștergere acces).
  19. Este interzisa solicitarea scanării WarGods fără a monitoriza jucătorul preventiv. Scanarea se cere doar in cazuri excepționale când aveți îndoieli asupra jucătorului.
  20. Jucătorii începători sunt tratați la același nivel ca și restul jucătorilor, nu se dă slay/kick/ban. (toți am fost începători, nimeni nu se naște învățat).
  21. Schimbarea hărții se va face doar in ultimele 5 minute rămase din harta. Iar votul se va da în ultimele 10 minute rămase din harta Cu minim 2 hărți după consultarea adminilor/jucătorilor după caz.

  22. Este interzis ca adminii care sunt prezenți pe TS3 să folosească un alt nick-name decât cel folosit pe server. (Consecință avertizare/ban pe TS3).
  23. Adminii au obligația de a vota serverul zilnic ( în măsura posibilității) pe https://topg.org/server-generatii-rwl-ro-id590372 și http://servercs.tk/Generatii.RWL.Ro:27015 cu indicarea numărului obținut în chat comun.  Atenție:

  Ne rezervam dreptul de a ne selecta Playerii!


  PS: Orice corectări sau idei sunt binevenite.
  Last edited: Jun 16, 2020
  UnreaL, KrO3, Otilia and 2 others like this.
 2. UtaK

  UtaK Administrator Staff Member Administrator

  Nu-i rau ;) Ti-ai batut putin capul :) GJ !

  Pareri , pro, contra?
  Ceva obiectii ?
  VIorel likes this.
 3. DANKESHUN!!!

  DANKESHUN!!! Admin Server Admin Server

  Responsabil Viorel , bravo .
  PRO!
  VIorel likes this.
 4. ZiGZag

  ZiGZag Moderator Staff Member Moderator

  Pro
  VIorel likes this.
 5. Ariel terorista

  Ariel terorista Admin Server Admin Server Girl

  să se insiste pe punctul 19 la admini.
  /pro
  VIorel likes this.
 6. FreezeR

  FreezeR Admin Server Admin Server

  Pro

  La 19 la admini, pe langa wargods as adauga si poze.
  Si pentru poze trebuie sa fie monitorizati, nu se fac poze direct cum un player e mai bun. Exista multi playeri buni, nu va mai hazardati cant intalniti unul. :D
  VIorel and Ariel terorista like this.
 7. nigro

  nigro VIP VIP

  17. Nu Aveți voie cu skinuri ESL-MODELS (Geci Colorate)
  (veți fi sancționați cu ban), decât cele create de Valve.
  VIorel likes this.
 8. UnreaL

  UnreaL Admin Server Admin Server

  /pro
  VIorel likes this.
 9. k1ck

  k1ck Admin Server Admin Server

  /pro
  VIorel likes this.
 10. Dog

  Dog VIP VIP

  /pro

  Regulament admini

  7. Nu dați ban degeaba fără nici un fel de dovada doar daca codul este 100% evident, dacă nu sunteți sigur de existența codului faceți ss/demo și postați pe forum pentru a obține mai multe păreri după care se va decide ce acțiuni se întreprind. La postarea pe forum se indică datele jucătorului și în ce constă problema. (nick/IP/STEAM).

  Fără doar dacă. INDIFERENT dacă este 100% evident codul sau nu, adminul nu dă ban fără dovadă.
  VIorel, UtaK and Ariel terorista like this.
 11. old_man_

  old_man_ Admin Server Staff Member Admin Server

 12. nigro

  nigro VIP VIP

  Ar trebuie sa fie o regula valabila atat pentru player cat si pentru admini cand intra pe TS sa intre cu acelasi nick-name care joaca pe server.
 13. VIorel

  VIorel VIP VIP

  La „monitorizat” se referă mai mult la faptul ca să faci cel puțin poze sau să faci demo, deoarece cum ai menționat la un jucător bun nu prea are rost sa faci doar ss/demo din prima fără sa-l monitorizezi, oricum stai pe el. Astfel se referă la faptul că înainte de wargods ar urma încă o verificare, nu din prima doar scanarea.
  wargods
  wargods
  Last edited: Jun 16, 2020
 14. VIorel

  VIorel VIP VIP


  7. Nu dați ban degeaba fără nici un fel de dovadă, dacă nu sunteți sigur de existența codului faceți ss/demo și postați pe forum pentru a obține mai multe păreri după care se va decide ce acțiuni se întreprind. La postarea pe forum se indică datele jucătorului și în ce constă problema. (nick/IP/STEAM).
  PS: Modificat.
 15. VIorel

  VIorel VIP VIP

  Dacă mai sunt și alte propuneri sau schimbări sunt binevenite.
  Adăugat și :
  - Adminii au obligația de a vota serverul zilnic ( în măsura posibilității ).
  Ariel terorista likes this.
 16. mariocp

  mariocp Moderator Staff Member Moderator

Share This Page