Ban DANKESHUN!!!

Discussion in 'Reclamatii' started by V1oR3L, Apr 27, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. V1oR3L

  V1oR3L New Member

 2. DANKESHUN!!!

  DANKESHUN!!! Admin Server Admin Server

  Bai nene ti am facut poze ai dat doar o poza, ti am zis sa pui toate pozele intr un link si cand colo ai iesit de pe servar , ce vrei sa iti fac? ti am dat ban ! ai venit cu pozele poate o sa iti dea unban ! ai grija la limbaj ! eu dupa ce am vaz ca ai iesit te am banat , nu cred ca am facut ceva gresit !. si ai grija cum vorbesti ! ca nu ti a zis nimeni nimic.! E u mi am facut treaba ! si am procedat corect !
  Simona likes this.
 3. k1ck

  k1ck Admin Server Admin Server

  A procedat corect Danke.
  CONTRA.
 4. Simona

  Simona Admin Server Admin Server Girl

  Mi se pare o risipă de energie... Zic ca era de ajuns doar o cerere de unban. Sa știi ca nu rezolvi nimic dacă jignești un admin! A procedat corect Danke! ;)
 5. Dog

  Dog VIP VIP

  /contra adminul a procedat corect
  Ai ieși de pe server fără sa dai toate pozele.
 6. V1oR3L

  V1oR3L New Member

  1 nu sunt "bai nene " limbajul tau lasa de dorit nu stiu cum ai functie de admin cu limbajul asta !!!!
  2 am dat alt tab sa iti dau pozele si eram banat
  3 din puctul meu de vedere esti slab ca si admin ( un admin asteapta se uita pe plyer etc ) tu nu ai facut asta aveam max 3 min pe srv asa ca esti slab ca admin !
  4 astept motivul tau pt ca eu am apucat oricum sa iti dau pozele doar ca nu pe toate o data nu am mai apucat sa iti dau link cu toate dar apucasem sa iti arat cateva !
  5 dupa cum ai spus si tu apucasem sa iti dau poze din care reiese clar ca nu am cod dc ban ?
  6 crede-ma ca sunt oameni care joaca si bine cs fara coduri .
 7. ZiGZag

  ZiGZag Moderator Staff Member Moderator

 8. DANKESHUN!!!

  DANKESHUN!!! Admin Server Admin Server

  Limbajul tau a lasat de dorit de la primele cuvinte ! eu nu stau sa iti dau tie explicatie ! o sa se verifice si sa vada ce sa discutat si cum am procedat ai dat 1 link cu o poza , ti am zis sa le pui pe toate intr un link , si cand ma uit nu mai erai. BAN ! eu ti am facut poze , ca ai iesit fara sa vrei sau cum sa int nush te am banat , pt ca asa se procedeaza !
 9. VIorel

  VIorel VIP VIP

  1. Domnule ar fi bine să da-ți dovadă de înțelegere și educație, dacă după părerea Dumneavoastră un oarecare „admin” nu are acea cultură și nu a trecut examenul de a fi admis ca admin, la fel după părerea Dumneavoastră.
  2. Din păcate nici un admin nu ar fi dat ban după un minut dacă jucătorul încă este pe server, de asemenea dacă jucătorul încearcă să transmită pozele, acesta va fi ajutat de către adminul „incompetent” (după părerea Dumneavoastră).
  3. Motivul a fost că nu ai dat toate pozele, simplu ca bună ziua, plus că ai și ieșit de pe server după ce ai dat doar o poză, de aceea adminul a fost obligat să dea ban.
  4. Cunoaștem că sunt jucători buni, poate și la noi sunt, dar noi ca admini suntem obligați să-i verificăm pe toți indiferent câte minute joacă pe server, iar la baza verificării ar sta câteva principii și anume: a) ca pe server să nu joace codați (chiar și cu steam). b) să se păstreze buna desfășurare a jocului fără codați. c) bănuiala rezonabilă că un oarecare jucător are cod (sub orice formă).
  PS: Ar fi fost suficient să faci doar o cerere unban, se rezolva mai repede și mai eficient.

  7.-Jucatorii carora li s-au facut screenshot-uri (poze) au la dispozitie 5 minute sa dea pozele la Y!M/Skype/FB pe care vi-l ofera adminul. In acest timp, nu iesiti de pe server.(se va considera ca ati fugit) Consecinta - ban permanent
  Otilia likes this.
 10. Ariel terorista

  Ariel terorista Admin Server Admin Server Girl

  câtă răutate...
  adminul și-a făcut treaba, nu are de unde să știe ce faci tu din moment ce ai ieșit de pe server. puteai sa intrii imediat, mai târziu sau deloc, n-ai fi primul care zice că dă pozele și în următoarele 2 minute iese :)

  /contra
  Last edited: Apr 27, 2020
 11. Otilia

  Otilia Girl Girl

  Conform regulamentului, daca iesi de pe server dupa ce ti s-au facut poze, daca nu ai apucat sa le dai pe toate, primesti ban permanent. Adminii nu fac genul acesta de lucruri de capul lor, Danke a respectat regulile serverului, in ciuda "problemelor" care au intervenit. Nu cred ca asta il face un admin nepriceput, din potriva.
  /contra
 12. UtaK

  UtaK Administrator Staff Member Administrator

  Adminul a actionat Regulamentar.

  RECLAMATIE NEFONDATA

  /tc
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page