Cerere ban Ciufu.

Discussion in 'Reclamatii' started by raindrop, Feb 13, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. raindrop

  raindrop New Member

  Nick-ul Dvs: raindrop
  Steam id-ul lui nu il am ca a iesit inainte sa scriu sa ii aflu id-ul.
  Data/ Ora: 13.02.2020 in jur de 18:30
  Movivul reclamatiei: Limbaj.
  Azi jucam pe harta nuke32 iar un player avea wall. Nu era nici un admin pe server ci doar Jacksteel la spectatori dupa care asteptam sa revina ca sa zic pe U@ si sa primeasca acel individ ban. Ciufu incepe sa il injure pe el iar eu ii zic lui ciufu pe Say_team (asta ca acel de la CT cu wall sa nu vada, noi doi vin la Tero) sa se calmeze si sa taca pt ca intra imediat adminul si ala va primi ban ala. El incepe sa ma injure si pe mine iar dupa asta jucatorul cu wall cu nikul Cosmin (ip-ul lui tot nu il am) vazand ca noi ne-am dat seama ca el are wall ne-a injurat si a iesit dupa ce Ciufu nu mi-a ascultat recomandarea de a tine tot secret pentru a nu-l speria pe ala si sa plece. Dupa care Ciufu a inceput iar sa ma injure iar si aveti mai jos poze din consola. Si asta are un obicei sa injure, de fiecare data cand nu e admin injura si pune spatii intre cuvinte sa nu primeasca gag automat. M-am saturat de comportamentul lui si zic ca trebuie sa zboare. A primit prea multe avertizari. Nu cred ca e un jucator care merita sa joace pe server unde nu se tolereaza persoane ca el.

  Dovada:
  https://imgur.com/a/1KKj0KS

  De multe ori l-am prins sa injure fara gram de rusine doar ca nu am facut poze pt ca ma gandeam ca o sa primeasca ban permanent si fara sa fac cerere de ban.
  Last edited: Feb 14, 2020
 2. Bazzy

  Bazzy Admin Server Admin Server

  Pro ban permanent , si eu am fost azi si l-a injurat pe un player, asemenea jucatori nu au ce cauta pe acest server!
 3. Otilia

  Otilia Admin Server Admin Server Girl

  Pro ban. O astfel de persoană nu are ce căuta în această comunitate dacă nu are pic de respect față de ceilalți jucători
 4. k1ck

  k1ck Admin Server Admin Server

  Pro ban.
 5. bgd23

  bgd23 Admin Server Admin Server

  zici ca-s eu cand imi sare tandara =))))) dar regulamentul e regulament
  PRO BAN
 6. UtaK

  UtaK Administrator Staff Member Administrator

  Din pacate, serverul a fost reinstalat si nu mai avem log-urile de la data respectiva, ptr a gasi ip-ul si steam-ul lui Ciufu. Este bine ca-i stim atitudinea si pe viitor o sa fie santionat.

  /tc
  raindrop likes this.
 7. nigro

  nigro VIP VIP

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page