Cerere unban Grimm

Discussion in 'Cerere Unban' started by Grimm, Sep 21, 2018.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Grimm

  Grimm New Member

  Nick: Grimm
  Data si ora cand ai fost banat: 21.09.2018 / 00:05
  Adminul care te-a banat: AdRIaN
  Motivul ban-ului: cica no ss
  Copy/Paste , la mesajul din consola: am facut printscreen la consola ca sa nu existe dubii de editare --> https://imgur.com/a/SkhazWg

  Ai ceva de spus legat de ban: Cum sa nu calatolghezi acest ban drept bataie de joc. Ti se gace poze, sunt trecut automat spectator si las CS-ul in bara ca sa urc pozele pe imgur. In timp ce incarcam pozele am am revenit in CS ca sa anunt adminu ca se incarca dar surpriza. Eram banat. Asta in conditiile in care nu cred c-a trecut 1 minut. Se vede clat din printscreenul consolei cat a trecut de cand s-au facut pozele pana la ban. Si asta in conditiile in care in regulament scrie clar:

  7.-Jucatorii carora li s-au facut screenshot-uri (poze) au la dispozitie 5 minute sa dea pozele la Y!M/Skype/FB pe care vi-l ofera adminul. In acest timp, nu iesiti de pe server.(se va considera ca ati fugit) Consecinta - ban permanent

  Pozele facute: https://imgur.com/a/4l7k5sf
 2. AdRIaN.

  AdRIaN. Admin Server Admin Server

  Intr-adevar ai dreptate nu am asteptat pentru ca ai rupt peretii habar nu am de unde stiai tu exact unde-s toti jucatorii Si ti-am dat ban pentru ca nu ai raspuns .... fiind sigur ca ai wall am luat decizia asta. Imi cer scuze... pentru graba..
 3. Grimm

  Grimm New Member

  "fiind sigur ca ai wall"? LOL...pe snow? pe o harta unde apropae auzi din baza in baza daca joci la sunet si nu asculti manele in timp ce joci? Chiar ma faci sa rad. WALL? Pe bune? De cand joci CS? Hai sa nu confundam jucatu la sunet cu wall. Sau nu stii ce inseamna ala joc la sunet?

  In ceea ce priveste "nu am asteptat pentru ca ai rupt peretii", cu wall sau fara wall, in momentul in care ia facut poze conform regulamentului ai de asteptat 5 minute sa ti se dea pozele. Drept urmare, astept o sanctionare pentru ceea ce ai facut. Poate asa invatati sa respectati jucatorii si sa nu va mai bateti joc de ei pentru ca ti se pare tie nu stiu ce.

  Astept aplicarea regulamentului pentru banul dat aiurea.
 4. AdRIaN.

  AdRIaN. Admin Server Admin Server

  te-am banat pentru ca nu ai raspuns ,,, de unde sa stiu eu ca fai tu uptade ? iti era greu sa spui ? Ai raspuns cumva si ti-am dat eu ban aiurea sa stii si tu pentru cultura ta generala am stat si 30 de min dupa un jucator pentru poze ca nu stia unde sunt sau etc.... as fi asteptat mult mai mult de 5 minute Dar raspunde ca nu-i asa greu .... !
 5. Grimm

  Grimm New Member

  Sfatul meu e sa termini cu raspunsurile astea ca deja te faci de ras. Se vede clar din printscreen-ul cu consola cat a durat de la comanda pozelor pana cand ai dat ban. Maxim 1 minut. Eu zic sa asteptam raspsul celorlati admini si superiori tai.

  Deasemenea, astept si unban.

  Multumesc,
 6. PICASSO

  PICASSO Admin Server Admin Server

  Curat in poze! Cat despre faptul ca Adrian nu a asteptat pozele, o sa se ia o hotarare, dar o parte de vina o detii si tu pentru ca nu spus ca le dai sau nu.
  /pro
 7. Kaze

  Kaze Admin Server Admin Server

 8. mariocp

  mariocp Moderator Staff Member Moderator

 9. SisQuo

  SisQuo Moderator Staff Member Moderator Admin Server

  Cererea a fost acceptata

  Vin cu niste completari:
  1. Grimm, am rugamintea ca pe viitor, intai sa raspunzi daca dai pozele si apoi sa le cauti si sa le urci; este adevarat ca intrun minut ti-a dat ban dar la fel de adevarat e ca nu ai raspuns in acelasi minut macar, sa confirmi ca le dai, ca le cauti.
  2. Adrian, asteapta pe viitor mai mult de 1 minut; daca esti prins in joc si nu poti sta spec, ii iei cu 'status' steam ID, intri inapoi la joc si iti reamintesti in cateva minute de el daca a dat pozele.
  3. Este adevarat ca in regulament sunt 5 minute dar la ora aceea tarzie, miezul noptii, sa spunem ca nu sunt multi admini si nu sta nimeni noaptea spectator cate 5 minute la fiecare codat. Noaptea, mai ales pe fy_snow intra multi codati; ce ar insemna sa stea adminul cate 5 minute la fiecare spectator?

  Asadar, gasesc pe buna dreptate solutia la mijloc:
  Adrian, joci in continuare dupa ce ai luat steam ID-ul si ii dai ban in cateva minute daca nu a dat pozele
  Grimm, anunti intai daca dai pozele; nu te legi ca scrie in regulament sa te astepte cineva 5 minute; e adevarat, nu 1 minut dar cu siguranta nu 5 minute la ora aia sa stea dupa tine.

  Sa nu uitam ca a admina noaptea presupune un oarecare efort datorita numarului mare de codati, lipsei colegilor admini (esti singurul admin) si a orei tarzii, de aceea trebuie sa incercam sa intelegem si sa multumim pentru orice ajutor a unui admin, inainte de a arunca in el. Grimm, daca nu era Adrian pe server nici tu nu puteai juca datorita unui numar mare de codati; de obicei imediat ce iese ultimul admin se goleste si serverul (datorita codatilor).
  MaLwArE87 and mariocp like this.
 10. SisQuo

  SisQuo Moderator Staff Member Moderator Admin Server

  Revin Grimm cu o rugaminte sa lasi aroganta pentru alte servere.
  Ca sa amenitnti un coleg admin cu hotararea 'superiorilor lui' e putin fortat. Asta pentru ca un admin nu are contract de prestari servicii; admineaza din propria initiativa, a facut cerere de a deveni admin si daca te uiti la numarul de codati banati intelegi ca da o mana de ajutor.
  Daca e sa ne supunem regulamentului, cererea era solutionata in 2 zile
  O zi buna
  MaLwArE87 and mariocp like this.
 11. mariocp

  mariocp Moderator Staff Member Moderator

  """""""""""
  Poate asa invatati sa respectati jucatorii si sa nu va mai bateti joc de ei pentru ca ti se pare tie nu stiu ce.
  Astept aplicarea regulamentului pentru banul dat aiurea.''''''''''''''''''''''''''''

  PAI TU PROVOCI ADMINII ? :)

  OK a gresit si a recunoscut,probabil va lua avertisment,DAR TU CA SI EX ADMIN ASA TE COMPORTI DE AROGANT ?PARCA SI CU MINE AI FOST IDEM !

  Daca vrei sa cooperezi doar cu unii e treaba ta,insa el e mai nou si poate nu stie ca pe snow poti trage apasat peretii oriunde fara probleme,invata-l tu !

  Ti-am dat PRO pentru ca ai dreptate,dar nu ai dreptate sa fortezi nota din prima cu un admin mai nou !
 12. old_man_

  old_man_ Admin Server Staff Member Admin Server

  de la mine ai pro ...dar mai usor te rog cu aroganta si provocarile la adresa adminilor.era usor sa-i spui ca dai pozele si totul era bine .../pro
  mariocp likes this.
 13. CrazyTyger

  CrazyTyger Admin Server Admin Server

  /pro vina 50=50 %
 14. Scorpionu

  Scorpionu Moderator Staff Member Moderator

  /pro
  de data asta are dreptate playerul dar usor cu aroganta , omul a recunoscut daca nu recunostea era o problema , si a cerut si scuze catre tine asa ca zic ca a fost ok
 15. UtaK

  UtaK Administrator Staff Member Administrator

Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page