Cerere Unban ReacTive

Discussion in 'Cerere Unban' started by ReacTive, Oct 10, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. ReacTive

  ReacTive New Member

  Name: ReacTive
  SteamID: STEAM_0:1:149334441
  Reason: a.zis.ca.are.cod
  Unban Time: Permanent Ban
  Admin Name: GENERATII.RWL.RO @ [JUST 4 FUN]
  Admin SteamID:

  Si ce daca am zis ca am cod, ai un regulament de care trebuie sa il respecti, nu iti e rusine?, faceti ceva cu admini astia, rog excluderea lui din staf, asa ceva nu se poate , un om de nimic.
 2. SisQuo

  SisQuo Moderator Staff Member Moderator Admin Server

  Eu am dat ban si poi l-am scos
  Motivul: mai intru de la serviciu si gasesc sv gol sau multi spectatori pt ca atunci cand nu este admin se este cate un player ce sustine sau 'recunoaste' cand e acuzat, ca are aim; chiar daca e ironic sau ca si gluma, serverul se goleste.
  Concret, mai intru dimineata cu alte nume pentru ca sunt playeri (si nu ma refer aici la reactive) ce se comporta altfel pe sv cand nu sunt admini (limbaj, aroganta); repet, nu asta e cazul lui Reactive. In cazul lui, avea un scor imens, am stat spec pe el si l-am intrabat de 10 ri daca are cod; a sustinut ca are, l-am intrebat daca il scoate, a zis ca mai tarziu si tot asa.
  Am dat ban, recunosc, cu un exces de zel (am motivat mai sus de ce) si apoi am scos banul dupa 2 minute.
  Ca intotdeauna, ma supun oricarei decizii/reclamatii fara probleme (nu ma supar sa fiu retrogradar, asa ca poate orice coleg sa fie sincer).
  Pentru excesul de zel, se poate vota; in ceea ce priveste banul, am scos banul inainte de a cere unban.
  Rugamintea e ca atunci cand nu sunt admini, jucatorii sa respecte ceilalti jucatori; poate intra un player nou, ce poate deveni jucator fidel si in prima zi gaseste un player ce joaca bine dar cand e acuzat ca are cod, el 'recunoaste'. Se golseste serverul si pierdem alti playeri.
  Cer scuze lui Reactive ca a picat de exemplu in cazul de fata. NU toti cunosc jucatorii vechi si stiu cand un raspuns e ironic.
  666 and mariocp like this.
 3. nigro

  nigro VIP VIP

  off-topic : Sisqou om de nimic, asa ceva nu se poate....te excludem de la masa rotunda. :))) .
  Cand sunt admini pe server ca sa le zica la playeri ca "presupusul" player ca nu are nimic, treaba e ok.....dar daca nu sunt admini pe server ca sa le raspunda la playeri....e aiurea pentru ei..... tu continui "da am cod" gen "mi se rupe ce zici tu, dar eu tot joc cu cod" pica cam prost pentru playeri si ies de pe serverul asta de "codati" ....ii dau dreptate lui Sisqou. Am prins codati pe server si li se rupea ca sunt pe server....chiar imi radeau in fata ca nu dau ban (ci kick).
  mariocp likes this.
 4. Razvan

  Razvan Designer Designer

  Chestia asta "am cod" cam toata lumea o mai face , si eu o fac cateodata , banul mi se pare exagerat , dar daca l.ai scos cred ca e ok...
 5. PICASSO

  PICASSO Admin Server Admin Server

  Mi se pare si mie aiurea ca ai dat ban asa doar dupa niste vorbe, dar avand in vedere ca l-ai scos imd... te inteleg oarecum.
  offtopic: de data asta iti dau AVERTISMENT Sisquo, la urmatoarea abatere RETROGRADARE la SLOT :))
 6. mariocp

  mariocp Moderator Staff Member Moderator

  """"Si ce daca am zis ca am cod, ai un regulament de care trebuie sa il respecti, nu iti e rusine?, faceti ceva cu admini astia, rog excluderea lui din staf, asa ceva nu se poate , un om de nimic."""
  jigniri tovarase? :( ... ai noroc ca te stiu pe servar cum joci raule :p
 7. AdRIaN.

  AdRIaN. Admin Server Admin Server

  Eu unul nu prea inteleg aroganta asta cu " Am cod si ce ? " De ce ar trebui sa te comporti asa ? Macar fii barbat si suporta consecintele Nu fi arogant apoi fa cerere unban ... ( in multe nopti la rand eram singur pe fy_snow si intra cate un player cu aim .... foarte frumos ce sa zic trebuia sa ies ca nah ... sau sa mai astept inca pe cineva ca sa pot sta spec sa-i fac demo ... si faza faina era ca mai si recunostea ca are aim )
  ReacTive ? Dupa cum vezi altii stau si de la munca ..poate-poate pot face ceva sa joci tu linistit in timpul tau liber... nu mai desconsidera lumea si o jigni ....
 8. CrazyTyger

  CrazyTyger Admin Server Admin Server

  Totul e bine cand se termina cu bine!
 9. UtaK

  UtaK Administrator Staff Member Administrator

  Cand te mananca pe undeva, te scarpini!

  /tc
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page