Joc free de 37$

Discussion in 'Discutii Libere' started by FabyMoss, Jul 21, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. FabyMoss

  FabyMoss New Member

  Daca intrati pe link-ul de mai jos, si va faceti cont, adaugati jocul in cos, faceti achizitia de 0,00$(nu aveti nevoie de card de credit/debit), ve.ti primii un email pe mail-ul dat de voi, unde puteti sa gasiti un key, care poate fi activat pe Steam! Au fost date multe jocuri pe gratis de catre acest site, e 100% sigur.
  https://www.humblebundle.com/store/shadow-warrior-special-edition
 2. CrazyTyger

  CrazyTyger Admin Server Admin Server

  O fi sigur!nu risc adresa de e-mail pt un posibil joc gratis...
 3. FabyMoss

  FabyMoss New Member

  : )) am spus mail-ul dat de voi. Poate sa fie un notmain mail la care ai acces. Mai trebuie sa spui ca nu intrii pe site, pentru ca nu iti risti pc-ul/laptop-ul/mac-ul.
 4. CrazyTyger

  CrazyTyger Admin Server Admin Server

  am spus asta cu gandul ca trebuie sa bagi neaparat e-mail-ul utilizat pe steam ca sa se poata face sincronizarea,degeaba bag alt e-mail fata de ce-l utilizat pe steam,automat nu mai am acelasi Steam Nu? si acel e-mail nu mi-l risc .)
 5. FabyMoss

  FabyMoss New Member

  tu doar primeai un email care te trimitea inapoi pe site, unde iti dadea cheia pentru steam. Steam-ul cu care joc aici, il am pe yahoo, iar eu folosesc gmail(cel mai bun mail, dupa parerea mea). Oferta cred ca s-a incheiat, dar odata la cateva luni, timp de o zi jumate, ei dau alt joc. Am luat pana acum 3-4 jocuri de la ei, jocuri de 3-4 ani, dar si jocuri mai noi. De exemplu, ultimul joc a fost killing floor.
 6. CrazyTyger

  CrazyTyger Admin Server Admin Server

  Am înțeles dar nu eram interesat și după cum se vede nici alți colegi,dar eu măcar am băgat în seama efortul tău de a face ceva fata de alții....
 7. VIorel

  VIorel VIP VIP

  ne faci si un tutorial, sau un video ce si cum? adica cind o sa fie promotia.
 8. FabyMoss

  FabyMoss New Member

  Trebuie sa va faceti un cont(cred ca va descurcati), confirmati contul pe mail, adaugati jocul in cos, Proceed to checkout(sau doar checkout, nu mai stiu), bagati adresa de mail pe care vreti sa va vina codul, confirmati, intrati pe mail, pe link-ul de pe mail, click pe "Get it for free"(nu bifati "buy this key as a gift" pentru ca nu merge) si iti genereaza un cod pentru steam 100% valibil in perioada mentionata(daca vrei sa adaugi codul dupa perioada in care e jocul gratis, codul e expirat), adaugi jocul pe steam si il ai forever.
 9. VIorel

  VIorel VIP VIP

  video ceva?? ca sa fim si noi siguri ca nu raminem fara mail sau alte prostii
  FabyMoss likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page