Pi network - de pe telefonul mobil

Discussion in 'Fun Zone' started by Bogdan, Nov 2, 2020.

?

Ati descarcat aplicatia si ati facut contul, folosind codul Abt24 ?

Poll closed Dec 2, 2020.
 1. Da

  1 vote(s)
  100.0%
 2. Nu

  0 vote(s)
  0.0%
 1. Bogdan

  Bogdan New Member

  Salutare !

  Sunt mai vechi pe aici si am zis sa mai "trec" pe la voi sa va spun ce am gasit acum cateva zile si mi-a atras atentia. Pe scurt, este vorba despre o apicatie care poate fi descarcata pe Android/iOS, cu ajutorul careia se mineaza o moneda numita "PI". Aplicatia nu trebuia sa ramana deschisa, nu ocupa mult spatiu, deci nu va faceti probleme legat de asta. Cand aplicatia va atinge un anumit numar de utilizatori, nu se va mai putea mina, iar valoarea monedei va creste (exact ca Bitcoin). In prezent aceasta valoreaza $0,4831.

  Practic, tot ce trebuie sa voi sa faceti este sa intrati o data la 24 de ore in aplicatie si sa porniti "minarea". Am facut mai jos o lista cu cateva intrebari care ma gandesc ca v-ar putea ajuta. La final, o sa va las si codul meu, deoarece aveti nevoie de un cod pentru a va face cont, cod pe care il dati si dvs. mai departe (pe al vostru), pentru a va crea o echipa. In concluzie, daca folositi codul meu, imi va creste si mie, si voua, viteza de minare. Daca dati codul dvs. mai departe, va va creste si dvs. si celui care si-a facut cont, viteza de minare.


  1. Ce este PI Network?

  Conform descrierii de pe pagina web oficială, Pi este prima criptomonedă digitală care poate fi minată și cu telefonul mobil. Această activitate este total gratuită și poate fi efectuată prin intermediul unei aplicații mobile economice din punct de vedere energetic, care nu va suprasolicita în niciun fel resursele smartphone-ului.


  2. De unde poți descarca PI Network?

  Aplicația poate fi descărcată din AppStore și Google Play Store.


  3. Ce trebuie mai exact sa faci?

  Poți mina "PI" o data la 24 de ore. Momentan viteza de minare este de 0.25 PI/ora. Aceasta va scădea pe măsură ce vor fi mai mulți utilizatori, și implicit, valoarea ei va creste.


  4. Cod Invitație

  După ce descărcați aplicația veti avea nevoie de un cod, pe care îl veți putea da și dvs. mai departe (codul pe care îl veți avea după ce va veți face cont).  Codul meu este: Abt24 (cu litera mare). Dacă v-am captat atenția și sunteți interesați, îl puteți folosi pe acesta (primiti un bonus de viteza la minare, si voi, si eu).

  Orice întrebări aveți, va voi răspunde aici, pe forum, sau in chat-ul din aplicatie.

  Am creat si un mic chestionar pentru a afla raspunsul la intrebarea: "Ati descarcat aplicatia si ati facut contul, folosind codul Abt24 ?".


  Multumesc, daca ati citit tot.
  Imi cer scuze, daca am gresit categoria, puteti muta topicul unde credeti ca este mai potrivit.
 2. nigro

  nigro VIP VIP

  Topic sters / inchis

Share This Page