Reclamatie trib | fery

Discussion in 'Reclamatii' started by Mikii, Apr 25, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Mikii

  Mikii New Member

  Nick-ul Dvs.: Mikii
  Steam-id/IP:
  Data/ Ora: 10:43 aprox, 25 aprilie 2020
  Numele Adminului Reclamat: trib | fery
  Motivul reclamatiei:
  De cateva zile, dl trib e atacat de faptul ca iau mai multe smokeuri, aratandu-si ambitia cu kick-uri, slay-uri, amenintari, sa tac, sa fac, sa dreg. Rula de_drastic, la inceput de runda am dat 1 smoke la o usa, 1 smoke la o alta, in total 2 grenade smoke (verifica pozele). Nu mi se pare normal sa inceapa sa ma ameninte cu ban, ca mai apoi sa mi dea slay runda de runda daca dau o grenada, atata timp cat e server classic, nu cred ca e nepermis sa iti achizitionezi mai mult de 1smk.
  Mai mult de atat, ieri pe de_irak, domnisoara Lottie, la fel a inceput si dansa, slay..ca na, e VIP. Daca vezi in chat |fire in the hole| de la 3-4playeri, asta nu permite sa intuiesti tu care din aia a dat o grenada, cum spuneai ieri ca iti dau eu flash intentionat. La fel si discutiile despre scut azi, ca joc cu scut si incurc, admin: tot trib. Am tinut sa explic si neintelegerea cu Lottie, preventiv, fiindca o sa ii ia apararea, evident.

  N-am stat sa fac ss de fiecare data cand am primit slay si\sau kick, daca au ceva de obiectat sa vina cu demo in care sa arate ca eu intr-adevar ii incurcam (trib & lottie). Ati sarit amandoi pe mine cu comenzi de amx, fiindca va deranjeaza ca va spun in fata adevaruri, cum abuzati de "fraieri" si ii dati afara ca nu va convine cate ceva. Seara buna!
  PS: n-am auzit vreun alt player sau admin sa fie deranjat, doar voi :p deci sa nu spuneti care cumva ca am deranjat playerii.

  Dovada:
  https://imgur.com/a/VCSSPCK
  Last edited: Apr 25, 2020
 2. FreezeR

  FreezeR Admin Server Admin Server

  Contra.
  Am inteles ca ieri dadeai flash intentiona.
  Ce faci tu e anti-joc. Prima data e atentionare, dupa esti pedepsit cu slay si kick si daca insisti ban temporar.
  Daca eram pe server si as fi vazut ca ai dat flash intentionat cuiva nu scapai fara ban. O seara buna.
 3. Mikii

  Mikii New Member

  Iarta-ma, dar de la a auzi pana la a vedea, e cale lunga. Spune-ne si de unde ai auzit. Tot de la respectivii, nu?
 4. fery

  fery Admin Server Admin Server

  Tata , sa-ti spun ceva in primul rand este vb de bun simt s-au cei 7 ani de acasa, de cateva zile numai asta faci blockezi intrarile, dai flash sau smoke intentionat in baza s-au la iesirile din baza. Nu am facut decat sa-ti atrag atentia in ideea ca poate o faci doar din greseala ceea ce este permis dar cand eu stau cu fata la tine tu ma cauti si arunci grenada asta este intentie.
  Ar trebui sa citesti regulamentul.
  Din respect pentru ceilalti jucatori am verificat tot ce spuneau despre tine se pare ca iti place sa ti bati joc de toti ceilalti playeri, dupa ce ai stat te ai uitat la mine si mi ai aruncat grenada in fata, ti am dat slay si nu ban. O zi buna si poate iti vei revizui atitudinea fata de toti jucatorii in general, pana la urma intram aici sa socializam si acest server este renumit pentru corectitudine.
  Sincer imi pare rau ca nu ti-am dat ban permanent, pentru atitudinea ta.
  Apropo toti au vazut ce faci si cum faci, nu era nevoie sa spuna ceva respectivii.
 5. =Lottie=

  =Lottie= Girl Girl VIP

  Ieri, pe harta de_irak, dadeai smoke si flash in baza la counter-terrorists si in perimetrul bazei, unde stateau majoritatea celor de la CT. Iti blocai si derutai coechipierii care nu puteau iesi din baza, inclusiv pe mine. Ti-am cerut de doua ori sa te opresti, dar ai preferat sa insisti cu comentarii arogante. Nu aveai niciun motiv sa le dai acolo si ai continuat sa o faci, desi te-au rugat mai multi admini sa te opresi. Din partea mea - CONTRA.
 6. UciGasuL

  UciGasuL Admin Server Admin Server

 7. Mikii

  Mikii New Member

  Cand joci pe harti ca de_alexandra sau irak si tero fac rush, scuza-ma pe mine ca raman in baza si fac cover cu 2 smoke pana la plantarea bombei. A fost voba de 2 runde pe irak, da na, voi faceti jocul, cum am mai spus. Nu-mi spune tu mie ca nu vezi sa iesi din baza din cauza la 2 smokeuri, joci de ieri?
  In fine, nu ca mi-ai dat slay e important. Aiurea e ca va dati aere de superioritate mai mult decat trebuie, si asta o confirma multi.
 8. Dog

  Dog VIP VIP

  /contra am fost și eu pe server și ai fost avertizat și rugat sa încetezi dar tu ai continuat. Când ai primit ultimul kick mi te-au luat din ban
 9. VIorel

  VIorel VIP VIP

  Contra.
  Cred ca cu atitudinea ta nu te reții mult aici, este vorba de atitudinea pe care o ai și nici de-cum de „aerele” pe care spui tu că le avem noi ca admini. Din start ai fost rugat ca sa încetezi, fără a fi aplicate careva sancțiuni precum „slay sau kick” la accțiunile tale de a arunca intenționat smoke și flash. De asemenea am observat că ai o oarecare intenție de a provoca adminii și player-ii prin orice metode și de obicei spui „hai da-mi gag/kick/ban” la observații și rugăminte-le adminilor, ceea ce nu este corect deoarece singuri te ceri. La fel și cu anti-jocul pe care tot îl faci de 2-3 zile, ceea ce din nou nu este corect și nici de-cum nu merge vorba de faptul că suntem admini sau nu stiu ce acolo, ar trebui să înțelegi doar faptul că încurci pe alții iar la rugăminte-le lor trebuie să reacționezi ca atare dar nu ca tine să faci intenționat și anume de a arunca smoke sau flash.
  PS: Depinde de tine dacă te integrezi în comunitate sau nu. Suntem noi mai stranii,dar ai noștri de mult timp.
  PS2: O dată ce ai venit la noi pe server acceptă și respectă regulile noastre, altfel ne rezervăm dreptul de a alege jucătorii care urează să joace pe server (nu este o amenințare ci mai degrabă o regulă stranie a noastră).
  =Lottie= likes this.
 10. s3rg!u

  s3rg!u VIP VIP

  /contrala urmatoarea faza de genul propun ban permanent
  =Lottie= likes this.
 11. Andrew.

  Andrew. Admin Server Admin Server

  contra pustiu ..nu mai fura curent cu reclamatie .. cand esti cu musca pe caciula ..tot tu ai aripi ..ce zici tu acolo in leg cu superioritatea.. citeste regulamentul ca spune ... avem dreptul de a ne selecta playeri .. nu avem nevoie de figuranti ca tine pe srv o zic buna sa ai!!! Si nu uita , Sa fii cuminte .
 12. UtaK

  UtaK Administrator Staff Member Administrator

  Cu o majoritate de CONTRA, pot declara Reclamatia, ca fiind NEFONDATA.

  /tc
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page