Unban neverdweLL

Discussion in 'Cerere Unban' started by neverdweLL, Jun 24, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. neverdweLL

  neverdweLL New Member

  Nick: neverdweLL
  Data si ora cand ai fost banat: 24.06, era in jur 20:00
  Adminul care te-a banat: Freezer
  Motivul ban-ului: Nu am reusit sa ii dau wargods pentru ca imi da o eroare la accesare chiar daca el zice ca log-urile se vad.
  Copy/Paste , la mesajul din consola:
  Ai ceva de spus legat de ban: Intr-adevar am avut un cfg care continea aliasuri pe langa cel default pe care il folosesc. Am luat legatura cu Max de la Wargods, i-am explicat problema si i-am trimis fisierul apoi mi-a aratat pasii cum sa rezolv problema cu eroarea programului.
  https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2020696
  Last edited: Jun 25, 2020
 2. FreezeR

  FreezeR Admin Server Admin Server

  De asta sustin ca wargods e usor de pacalit. Inainte sa iti cer wargods, era rosu in scanarile tale, am vazut 600+ alias in cfg urile tale, am dat si paste pe server ca sa iti arat( se poate cauta in log-uri) .
  Wargods inainte sa iti cer eu:
  https://imgur.com/a/DyFtvnl
  Wargods acum:
  https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2020696

  Pana nu inteleg cum ti-ai facut wg din rosu albastru si cum au disparut toate aliasurile din toate scanarile tale, de la mine o sa ai contra .

  Intrebarea mea finala, Max de la wargods e magician? Ti-a disparut configul si din scanarile anterioare, cum e posibil? Eu ma bucur ca s-a intamplat asa ca acum o sa vada toata lumea ce frumos e wargods.
 3. VIorel

  VIorel VIP VIP

  O dată ce nu ai dat scanarea la timp și ai și ieșit de pe server ai primit ban meritat, referitor la scanare e dubios până a prezenta ultima scanare a ta erai roșu ca sângele, ceea ce denotă faptul că ai avut „șmecherii” ceea ce este interzis. Din partea mea ai CONTRA.
 4. s3rg!u

  s3rg!u VIP VIP

  CONTRA sustin pe Freez
 5. Ariel terorista

  Ariel terorista Admin Server Admin Server Girl

  Max aka Houdini

  /contra
  ZiGZag likes this.
 6. ZiGZag

  ZiGZag Moderator Staff Member Moderator

  Ei na,ma uit la freezer in poza..vad rosu..ma uit la tine acum la wg..totul albastru..MAGIA EXISTA!Incearca sa joci fara cfg-uri de pro*

  Contra
 7. Dog

  Dog VIP VIP

  /contra cum a reusit max de la wg sa faca o asa minune? pana ieri aveai toate scanarile rosii si acum sunt albastre? pe wg se foloseste albastru in zile pare si rosu in cele impare?
 8. k1ck

  k1ck Admin Server Admin Server

  /contraceva e putred :)
 9. neverdweLL

  neverdweLL New Member

  Nu, MAX de la wargods nu e magician. Pe wargods poți sa faci cerere de whitelist, dacă ei decid ca acele linii nu oferă un avantaj și nu prezintă pericol, o data ce acele linii sunt verificate de ei, de asta nu mai apar roșii, ci albastre logurile. Văd ca toate comentariile au fost in legătura cu problema asta.
 10. FreezeR

  FreezeR Admin Server Admin Server

  Am inteles asta, stiu ca au forum, stiu ce poti face acolo, tot nu am incredere.
  Sfatul meu e sa dezinstalezi tot cs`ul, sa instalezi din nou, sa faci setarile pt mouse/fps si sa joci asa mai default, nu cu toate ajutoarele din lume.

  Sau te joci cu alea cand intri cu baietii grei la warnight si va dati care mai de care mai bun pe tras si cand intri pe public cu noi, playerii de rand, le scoti, chiar daca probabil iti iei bataie. Aici nu jucam pe bani sau pe altceva ca sa avem nevoie de ajutoare.
  Last edited: Jun 25, 2020
 11. neverdweLL

  neverdweLL New Member

  Setările din cfg sunt cele default, fără alte linii care sa influențeze jocul. Cele schimbate sunt cele care țin de preferința de genul ținta alba, sensitivity 2, radar hard ș.a setările pentru mouse și fps sunt cele default.
  Nu înțeleg de ce vrei sa pari arogant. Eu joc destul de rar cs, nu joc cu băieții grei, și câteodată îmi bătaie, câteodată nu:) depinde cu cine joc. Mi-am “luat bătaie” de la tine dar ți-am și “dat bătaie”. Nu cred ca are rost sa trecem la alt subiect. Pana la urma eu sunt împăcat cu mine pentru ca știu ca n-am niciun alias pentru aim, dll-uri sau alte exeuri. Și nu vreau sa demonstrez nimic nimănui.
 12. Moonlight

  Moonlight Admin Server Admin Server

 13. UtaK

  UtaK Administrator Staff Member Administrator

  /respins

  Liber la magii, pe oricare alt server.
  /tc
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page