Cum merge viața !!

Discussion in 'Fun Zone' started by georg, Jul 27, 2018.

 1. georg

  georg Junior Member


  Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 si am observat ca programul a lansat o optiune subita Bebelus1.0 care ocupa mult spatiu pe hard. În instructiuni nu era nimic mentionat.
  Pe de alta parte, Nevasta 1.0 se autoinstaleaza în toate celelalte programe si se lanseaza automat când deschid alta aplicatie, împiedicandu-i executia. Aplicatii ca Bere-între-prieteni 10.3 , Duminica-la-fotbal 5.0 nu mai functioneaza.
  Uneori apare un virus – Soacra 1.0 , care blocheza sistemul sau face ca Nevasta 1.0 sa se comporte total haotic. Nu reusesc sa dezinstalez acest program si devine insuportabil mai ales când încerc sa lansez aplicatia Duminica-de-dragoste 3.0 .
  Se pare ca si alte fisiere sunt virusate. De ex.: c:/Sex__sâmbata_dimineata.exe nu mai functioneaza deloc. Am vrut sa revin la programul anterior Logodnica 7.0 dar procesul de dezinstalare al programului actual, Nevasta 1.0 mi se pare complicat iar riscurile pentru sistem sunt mari mai ales pentru Bebelus 1.0 care chiar îmi place.
  Ma puteti ajuta? Un utilizator disperat.
  RASPUNS:

  Draga client,
  Nemultumirea Dvs. este frecventa printre utilizatori dar ea se datoreaza unei greseli primare de conceptie: Multi utilizatori trec de la orice versiune Logodnica X.0 la Nevasta 1.0 cu speranta falsa ca Nevasta 1.0 nu e decât un program de divertisment si utilitati. Dar e vorba de mult mai mult :Nevasta 1.0 e un Operating System complet creat ca sa controleze toate aplicatiile Dvs. E aproape imposibil sa dezinstalati Nevasta 1.0 si sa reveniti la Logodnica X.0 întrucat exista sisteme virusate care fac ca si acesta sa se comporte precum Nevasta 1.0 deci nu aveti nimic de câstigat.

  Aceeasi problema si cu Soacra X.0 . Acesta e un program mai vechi din care deriva Nevasta 1.0 si comporta multe probleme de compatibilitate. Cu putin noroc, sfârseste prin a fi victima unui virus si dispare în câtiva ani.
  Unii utilizatori au încercat sa formateze tot modulul si sa instaleze programul Iubita+Nevasta 2.0 dar asta le-a creat si mai mari probleme ( a se citi notita de prevenire ” Pensie alimentara” si “Custodia copiilor “). Daca reusiti si instalati Iubita 8.0 nu încercati sa treceti la Nevasta 2.0 pentru ca problemele vor fi chiar mai mari decât cele cu Nevasta 1.0 . Chiar daca exista si versiuni Nevasta 3.0 si Nevasta 4.0 , acestea sunt rezervate specialistilor si având un pret ridicat nu le recomandam.

  Daca sistemul cade, va recomandam Celibat 1.0 dar ideal e sa pastrati Nevasta 1.0 si sa învatati programul cât mai bine posibil întrucat e foarte sensibil la anumite comenzi si reactioneaza rau la erori de instalare. Asadar, orice eroare aparuta va fi considerata ca provenind din partea Dvs. si trebuie sa vi-o asumati.
  Va sfatuim sa activati aplicatiile C:/Scuze/Scuze.exe .
  Evitati utilizarea tastelor ESC si SUPPR care necesita ulterior C:/Scuze /flori.exe. Pentru o mai bunautilizare, va sfatuim sa cumparati si pack-ul Bijuterii 3.0 , Vacante 5.1 .
  Optiunile Da_draga_mea 2.7 si Ai_dreptate_iubire 4.5 sunt indispensabile.
  Nu instalati sub nici o forma Secretara_blonda_în_fusta_mini 2.0 , O_prietena 3.1 Aceste programe sunt incompatibile cu Nevasta 1.0 si pot distruge sistemul.
  Functia c:/Sex__sâmbata_dimineata.exe se va activa odata cu c:/Colier_cu_diamante.exe..


  Așa că înainte de c:/ căsătorie,aplicați comanda ex_cmdr:/beliți ochii...
  Aștept sfaturi în P.M.

  Cu mâna pe inimă și cu gândul la Rwl.Generații...vă pupă ..
  Georg!!!
 2. mariocp

  mariocp Admin Server Admin Server

  Ma exprim direct numi place sa fiu ipocrit
  Cand sunt din ce in ce mai multi ce se ocupa de ciordit
  Si deja mam plictisit vreau doar sa fiu fericit
  Sa nu mai vad numai oameni plangand
  Sa beau o bere linistit
  Toti incearca sa traga pe tine curios
  Vezi ca toate sunt pe dos cu fundu-n sus cu capu-n jos
  Unii traiesc in lux, altii nu au macar nici de-o paine
  Si traiesc de azi pe maine sperand co sa fie bine
  Inchide ochii ca sa vezi deschide-ti minte ca sa intelegi
  Ca viata-i nedreapta chiar daxa exista legi
  Orice sar intampla nu cauta fericirea
  In droguri cas mai periculoase ca moartea
  Peste toate, peste tot la sprit atunci cand stau
  Nu ma doare nici in cot de nimic cand beau
  Iti spun acum tine minte de aceste 3 cuvinte
  Chiar daca-i rau sau bine viata merge inainte:
  """"""""""""""""""""""""""""""""""""
  Viata, viata merge inainte
  Timpu trece ca un fum fara cuvinte
  Nu te stresa lasate cum esti
  Ca incepi sa mori daca uiti sa traiesti!
  """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
  georg likes this.
 3. georg

  georg Junior Member

 4. georg

  georg Junior Member

  Deşi scrisul nu este punctul său forte, el având alte calităţi pe care nu le vom afla niciodată, amorezul s-a încumetat să-i scrie iubitei sale un bilet prin care să-i aducă la cunoştinţă ceea ce simte cu adevărat şi care sunt planurile sale de viitor, în care şi ea este inculsă. De asemenea, omul are şi câteva cerinţe, pe care trebuie neapărat să le rezolve înainte de nuntă.
  Pun pariu că fata a rămas fără cuvinte!


  „Dragă Shophronika, (adică TU) Văz ca țea venit mintea la cap și nu m-ai crezi tote prostile care ț-i le vîra măta-n cap că doar țeam zis că facim nunta cam după octombre anu ista să hiarba vinu și ne lom că pânlă urmă TU ești femeia mea și nu bagaboanta aia de Lenuș dar vreu săștiu și io cea fost cu Culaiță și cu Gioni ca să nuț scot ochii după Nuntă Ești o flore ești un CRIN Ești parfumu celmai FIN și ca semn că Te iubesc Uiteacum mă iscălesc.”
  Last edited: Oct 24, 2018
  mariocp likes this.
 5. mariocp

  mariocp Admin Server Admin Server

  Să facem şi politică, un pic,
  pornind de la o vorbă: "Ciocu' mic!".
  Şi-am să vă spun ceva ce-o să vă placă:
  Şi cei cu "Ciocu' mare", mâine... pleacă!
  Sryan, unseen. and georg like this.

Share This Page