marire nr de admini

Discussion in 'Propuneri si Sugestii' started by Mrn, Mar 24, 2021.

 1. Mrn

  Mrn New Member

  Salutare,


  Intru aproape zilnic pe server si intampin o mare problema.Sunt codati destul de multi si admini mai spre deloc.De multe ori e aproape plin si intra cate un codat si goleste.Este pacat de redirecturile care sunt bagate.Nu ati vrea sa acordati mai usor admine....pana la urma mai bine sa se greseasca la banuri decat sa avem codati pe server.

  O zi buna!
 2. Cezar

  Cezar Admin Server Admin Server

  Salut!
  Principalul motiv pentru care sunt putini admini la anumite ore este pentru ca probabil orele alea coincid cu programul de lucru al multora dintre admini. Daca intri seara spre exemplu o sa vezi ca 60-70% din playeri sunt si admini. E cam greu sa conditionezi accesul ca admin in functie de ora la care poti sa intri pe server. Eu recomand ca atunci cand vedeti codati pe server sa incercati sa ii raportati fie aici pe forum in shoutbox, fie pe facebook si daca va fi vreun admin pe faza, va intra 1 minut sa rezolve problema. Intr-un timp eu am lucrat de acasa si mai intram ziua sa verific dar acum sunt de la birou si imi este mai greu sa fac asta.
 3. Mrn

  Mrn New Member

  Eu tocmai de la munca joc.Nu zic ca este o greseala si ca nu intra cineva pana la urma sa faca ordine,eu doar am propus o marire a nr de admini tocmai pentru a acoperi timpii morti!
 4. Cezar

  Cezar Admin Server Admin Server

  Esti un norocos :)). Vedem ce spun si ownerii. Bafta!
  Mrn and xScandal like this.
 5. VIorel

  VIorel VIP VIP

  ar fi o idee ca sa faci tu cerere de admin și să monitorizezi codații când joci, până la urma urmei nimeni din staff nu primește „salariu” pentru că monitorizează codații.
  Cezar likes this.
 6. UtaK

  UtaK Administrator Staff Member Administrator

  Mai lejer de obtinut decat "Ai steam, primesti admin", ce ar mai fi ?
 7. nigro

  nigro VIP VIP

  Fa o cerere de admin, joci de ceva vreme p-aici. Nu sunt de acord cu ideea "sa dam admin la toata lumea chiar daca se greseste" ca golim serverul de playerii buni.
 8. FreezeR

  FreezeR Moderator Staff Member Moderator

  Sunt total de acord cu nigro, ai putea face o cerere pentru admin si ti-ar fi mai usor, noi suntem in plina campanie de strangere de admini; oricine intra cu steam si vrea admin il primeste in momentul de fata. Suntem constienti ca asta se intampla dimineata, dar nu avem ce face;
 9. Mrn

  Mrn New Member

  Salut,

  Nu de mine este vorba in acest post,eu am propus constatand lipsa adminilor.Utak,e foarte simpla treaba cu ai steam ai admin insa indatoririle unui admin dpmdv te fac sa pierzi timp destul de pretios(te poti juca in acest timp :)) ).Freezer,nigro multumesc insa majoritatea celor care jucam de la munca am cam fugit de responsabilitate pentru ca timpul este destul de limitat.

  Sa aveti zi faina!

Share This Page