Reclamatie admin Superman

Discussion in 'Reclamatii' started by VEGA, May 9, 2022.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. VEGA

  VEGA New Member

  Nick-ul Dvs.: VEGA
  Steam-id/IP: STEAM_0:0:480443152
  Data/ Ora: 15:00 aproximativ 16:00
  Numele Adminului Reclamat: Superman
  Motivul reclamatiei: Omul a spus ca este nou la inceput si nu stie sa dea ban, deci a trebuit sa intre Oly dupa 3 mape sa baneze 3 codati nu mi se pare normal. Mai ales ca in cererea de admin a spus ca are experienta.
  Dovada: Oly stie ca m-am luat de superman si era si Ana-Marya pe server si Storm. Luati masuri va rog din suflet.
 2. NeMiL@s

  NeMiL@s New Member

  Cezar likes this.
 3. Cezar

  Cezar Admin Server Staff Member Admin Server Moderator

  Asteptam sa vedem si varianta lui Superman.
 4. Oly

  Oly New Member

  Salut! Vega ai oarecum dreptate si nu prea!
  Codatul respectiv avea 2-11 scorul ...a stat mult afk...mai facea o runda si tot asa... era destul de greu de prins pentru ca avea aimul la buton o runda il folosea , statea afk runde, urmatoarea runda juca corect...
  Am vorbit cu Superman... eu cred ca trebuie sa ii mai acordam timp sa se acomodeze sa invete toate comenzile. I-am ajutat cu cateva informatii eu cred ca o sa faca treaba buna pana la urma...E doar o parere.
  Nu s-a nascut nimeni invatat din cate stiu... sa nu mai vorbesc ca si eu am am avut nevoie de timp sa ma acomodez desi am avut admin cu ani in urma pe anumite servare!

  Legat de comportamentul tau domnule Vega... Ti-am dat pro pentru admin doar pentru ca esti activ pe srv ...dar comportamentul tau verbal cel putin ieri lasa de dorit. ( sper ca nu trebuie sa iti amintesc de cate ori ai luat gag doar de la mine si cum ai sfidat gagul vorbind cu u@ )
  Superman este la inceput avea nevoie de dovezi clare pentru a bana acel codat...daca se insela incepea cu stangul sau chiar ramanea fara admin din prima zi .

  Iar ceilalti 2 ...cred ca au fost vre-o 5 pana la urma...ti-am explicat si tie in privat ...atata timp cat anunti codatii fara @ practic imi faci munca aproape imposibila...2 codati scapati doar din acest motiv.
  Cezar likes this.
 5. VEGA

  VEGA New Member

  Eu am inteles perfect ce ai spus tu, intradevar am o fire mai vulcanica dar nu asta este ideea ci faptul ca daca esti atent am specificat a stat codatul 3 mape aproape pe server si a jucat activ a avut si scor de 20 cu 2 aici era problema am inteles ca e la inceput nu e problema eu zic ca aceasta reclamatie il face mai atent.
 6. Cezar

  Cezar Admin Server Staff Member Admin Server Moderator

  Subscriu la ce a spus Oly. Si eu mai fusesem ceva timp admin pe alt server dar cu toate astea mi-a luat ceva timp sa ma reobisnuiesc cu toate comenzile s.a.m.d. Hai sa nu-l descurajam nici pe Superman de la inceput. Si da, e foarte important sa anuntati codatii cu U@ ca sa vada doar adminii. Altfel codatii ies si daca nici un admin nu a apucat sa faca SS sau demo nu se poate da ban. Dar daca zici ca ai mai avut admin deja stii treburile astea.
 7. Oly

  Oly New Member

  Nu vroiam sa mai continui dar trebuie sa iti raspund...
  intre 15:00-18:00 nu am lipsit mai mult de 30-40 de minute si asta chiar in aceea perioada...pana la 3 mape mai este cale lunga...cred ca si Superman era intrat de maxim jumatate de ora.
  Oricum cred ca am argumentat tot ce era de argumentat...dreptate ti-am dat si tie oarecum...
  O sa vezi si tu cum e sa fii admin... sa iti scrie 15 insi ala e codat etc.
  Last edited: May 10, 2022
 8. RELU

  RELU Moderator Staff Member Admin Server Moderator

  Salutare, tinând cont de regulamentul de pe acest servar ===toate banurile care se dau trebuie dovada , poze sau după caz record ==== și mai e un aspect el este la inceput de adminat trebuie sa fim mai indulgenti.
  ps. Si la cei cu experiență trebuie timp de verificare și dupa aceea se ia masurile corespunzatoare .

  SUCCES PE MAI DEPARTE .
 9. UtaK

  UtaK Administrator Staff Member Administrator

  Consider ca te-ai cam grabit cu aceasta reclamatie.
  /tc
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page