Reclamatie-xScandal

Discussion in 'Reclamatii' started by Gore, Sep 3, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Gore

  Gore New Member

  Nick-ul Dvs.: Gore

  Steam-id/IP:STEAM_1:1:2034836659

  Data/ Ora: 02.09 20:00

  Numele Adminului Reclamat: xScandal

  Motivul reclamatiei: Desii am facut cerere unban initial si am fost debanat, nu s a luat nici o actiune împotriva adminului in cauza, de aceea o sa fac si aceasta reclamatie. Desii inteleg ca adminii au dreptul sa faca poze de cate ori este necesar, tin sa precizez ca m am jucat alaltaieri si ieri mult timp pe server si nu am avut probleme pana am dat de acest admin, la primul set de poze in cuvintele lui mi a zis dupa 3-4 minute ca nu primeste alte linkuri decat de pe imgur si ca oricum stie ca am wall, vorbele lui puteti verifica logs. I am cerut rabdare pt ca am probleme cu browserul si sunt nevoit sa le urc de pe telefon apoi sa scriu link urile pozelor. Intr un final i am zis sa mi de a ban ca le urc pe forum, deja il simteam ca nu mai are rabdare din vorbele ce mi le adresa, nu cred ca au trecut 5 minute din cele 10.
  In a doua instanta mi a facut din nou poze si de data aceasta am încercat sa ma misc mai rapid si sa le urc rapid pe.zippyshare, desii stia de data trecuta ca am problema cu imgur nu a arata deloc indulgenta sa verifice de pe alt site. Am fost si eu admin inteleg sentimentul de aglomerație si de dorinta de a juca in acelasi timp insa cred ca fiecare jucator ar trebuii sa aiba cele 10 minute din regulament, unii chiar au probleme, cu internetul slab etc. In 3 4 minute i am dat toate link urile la care mi a raspuns ca la prima poza nu se afiseaza numarul pozei nu sunt sigur care e cauza astept admini mai.cu experienta sa si dea cu parerea, apoi ca i am.dat o poza de 2 ori, ceea ce e fals i am dat toate pozele la rand si daca acorzi putina atentie poti diferentia linkurile din consola le salvezi într-un notepad si le bagi pe.rand pe.google, puteti verifica logs, le am.dat pe toate corect. Inteleg ca e mult mai convenabil pe.imgur sa le poti vedea pe.toate 5 insa nu imi gaseste pozele pe imgur, daca aveti alt site de upload de genu astept sugestii.
  Într-un final mi am luat ban permanent rapid desii dupa 4 5 minute in care am dat toate link urile cu poze corecte, mi se pare o lipsa de profesionalism din partea adminului in cauza si de rabdare plus superioritatea pe care o arata in vorbe si abuz, cer sa fie verificate logs, am incercat sa ma inteleg cu el insa cand cineva e decis sa scape de tine si are puterea de a da ban nu poti face prea multe.
  Am fost respectos pe server nu am avut tangente cu nimeni, imi place sa joc aici insa nu poti sa nu fii dezamagit si sa ti taie cheful nimic altceva mai mult decat un ban de genul in care ai dat pozele.


  Dovada:Ban Information
  Name: Gore
  SteamID: STEAM_1:1:2034836659
  Reason: no.ss
  Admin Name: xScandal
  Admin SteamID: STEAM_0:0:575981932

  Poza fara numar:
  https://www69.zippyshare.com/v/YfXE3noe/file.html
  Last edited: Sep 3, 2021
 2. Open AI

  Open AI Admin Server Admin Server

  Salutare, te-am vazut pe server nu stiu ce sa zic de parte cu coduri nu mi se parea ca jucai intr-un fel "dubios". Parerea mea daca vrei sa scapi de dubii de genul dai cu un scan WG (experienta personala).
  Cat despre reclamatia propriu-zisa nu e chiar ok cu ce s-a intamplat. :)
 3. Gore

  Gore New Member

  M am oferit sa ofer si wargods pana cand ma ocupam de poze, la care mi a fost raspuns cu "nu mersi, se fenteaza usor oricum in ziua de azi" eu asa imi amintesc, au trecut deja 2 respectiv 3 zile de la incidente deci poate ma pripesc.
 4. VIorel

  VIorel Admin Server Admin Server

  Scandal, un replică ceva?
 5. Gore

  Gore New Member

  Nu vreau sa ma bag unde nu trebuie insa au trecut 48 de ore fara raspuns.

  4. Odata ce ati dat ban unui jucator sunteti direct responsabil pentru fapta dvs. Daca banati pe cineva aveti la dispozitie 48 de ore pentru a raspunde la cererea unban/reclamatia adresata dvs! [In caz contrar: downgrade]
 6. UtaK

  UtaK Administrator Staff Member Administrator

  Vad ca adminul in cauza nu ne baga in seama.

  xScandal - Retrogradat 2 grade.
  Grad vechi - Super Moderator
  Grad nou - Adminstrator.

  /tc
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page