Scoateti FB team si block team

Discussion in 'Propuneri si Sugestii' started by glass, Mar 20, 2022.

 1. glass

  glass New Member

  Mersi pentru explicatii, ZIGZag. Va rog sa scoateti FB team si block team, sunt singurele motive de enervare si de injuraturi pe server ( lasand la o parte nr mic de admini si proliferarea codatilor in lipsa lor..). Am rugat in joc sa intervina cineva la owner pentru scoaterea acestora si mi-a spus ca daca nu-mi convine sa merg in alta parte, fara sa incerece sa inteleaga ca o sursa de disconfort, daca se poate, trebuie sa fie inlaturata. E ca si cum ai avea un cui in pantof.
 2. UtaK

  UtaK Administrator Staff Member Administrator

  Cum noi ne vrem a fi un sv cat se poate de clasic, cele mai sus mentionate, raman in continuare pe server.
  Suntem constienti ca din cauza aceasta ,atragem mai putin payeri, dar este un risc pe care ni-l asumam.
  Preferam Calitatea inaintea Cantitatii.
  Stim si faptul ca avem ceva lipsuri la capitolul admini, dar speram sa rezolvam si asta cu timpul.
  Cum nici un server nu este perfect, nici noi nu suntem.

  Inclin sa cred ca ai ramas pe acest sv , datorita calitatilor lui. Functionam in acest fel de peste 7 ani si nu avem de gand sa schimbam asta prea curand.
  Multumim ptr sugestii!
  Toate bune!
 3. glass

  glass New Member

  Macar dati un vote admini.. Vedeti ca faptul ca va cere un player ceva pertinent, nu inseamna ca va ia cineva autoritatea. Suntem in 2022, s-au inventat grenade care sa aiba efect doar la adversari.. E un joc si e enervant sa iesi din runda orbit de fb ul uni coechipier. Unii le dau din baza de nu vezi pe unde sa mai iesi. Altii le dau intentionat daca esti langa afk.. Are sens, ce credeti?
 4. VIorel

  VIorel Admin Server Admin Server

  Să începem de la aceea că nimeni nu ne poate lua autoritatea, iar cu referire la vot îți aducem la cunoștință că această problemă sa discutat deja și a fost supusă și votului, tot o dată trebuie să menționez că serverul este unul clasic (rar întâlnit în anul 2022), și acesta este farmecul lui (maxim realistic așa cum a fost gândit). Cu referire la bonusl opferit jucătorilor cu steam, menționăm că sa introdus doar acesta pentru a atrage cât mai mulți jucători licențiați și a exclude tot o dată jucătorii cu coduri. Dacă ai observat acest server nu are alte bonusuri sau nebunii.
  PS: Nu cred că într-o confruntare reală, acel flash aruncat de camadrad (soldat) va afecta doar inamicul, 100 % că dacă te uiți la el sau vei fi în raza sa de funcționare (atac), vei avea de suferit și tu.
  PS2: joc cât mai real posibil precum a fost gândit și creat.
 5. glass

  glass New Member

  Multumesc pentru raspunsurile amabile.

Share This Page