UNBAN HAWK

Discussion in 'Cos de Gunoi' started by HawK, Nov 13, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. HawK

  HawK New Member

  Nick: hawk
  Data si ora cand ai fost banat: N-am idee. Acu' ceva timp in urma
  Adminul care te-a banat: DANKESHUN
  Motivul ban-ului: refuz wg
  Copy/Paste , la mesajul din consola:
  Ai ceva de spus legat de ban: Faza a fost in felul urmator: Am intrat intr-o dimineata pe server si era on DANKESHUN si inca un admin, Razvan, daca nu ma insel. Cel din urma mi-a cerut sa dau wg la insistenta catorva de pe server, iar eu l-am refuzat si nu datorita faptului ca foloseam ceva in momentul ala, ci datorita faptului ca eram satul la momentul ala de atatea verificari si ss-uri care mi s-au facut. Probabil am actionat gresit si dupa ca l-am injurat pe cel ce m-a banat, dar asa am reactionat atunci si nu pot schimba asta. Ramane la aprecierea voastra.
  killl+ likes this.
 2. Razvan

  Razvan New Member

  /contra deoarece ai fost nesimtit la faza aia , puteai sa faci wg si gata nu sa zici "Canta la alta masa ! " , eu ti.am cerut wg deoarece ai fost reclamat de mai multe persoane !
  https://imgur.com/PIZIly7
  Last edited: Nov 13, 2017
 3. CrazyTyger

  CrazyTyger Junior Member

  Mai ales că ai fost admin aveam pretenții la tine Sa te comporți onorabil /contra
 4. killl+

  killl+ Girl Girl VIP

  /proNu vreau sa ma contrazic cu nimeni dar numai faceti abuz de chestia asta cu wargods ca daca va iau sa va fac de cate 5 ori pe zi wargods ca pot si ca mi se permite o sa va vad si pe voi cat rezistati sa stati mai mult spec decat in joc! Cat despre comportamentul lui hawk a fost foarte urat dar sper sa ii fie invatatura de minte!
 5. iNLove

  iNLove Admin Server Admin Server

  /proare skill băiatul jucam cu el de mult timp pe server tin minte ca eram pe mix cu l@ur el......era sa il baneze si admini acceia
 6. PICASSO

  PICASSO New Member

  /pro
  nu sunt de acord cu comportamentul lui, il cunosc de mult, e player bun si nu umbla cu prostii... ban permanent doar pt limbaj nu cred ca merita... si din cate vad (sper sa nu gresesc) iar e dat ban permanent pe ip.
  roCkman likes this.
 7. roCkman

  roCkman New Member

  /proam jucat niste mixuri si l-am prins si pe generatii putin timp , omu joaca bine , nu cred ca se pune problema sa fi avut ceva . Legat de limbaj ... sper ca si-a invatat lectia .
 8. Alexs

  Alexs New Member

  /contraNu mi se pare normal sa ai o astfel de reactie mai ales ca nu dureaza mai mult de 2 minute sa faci un wg. De limbaj nici nu mai zic..
 9. polo

  polo New Member

  /prodai prea bine pe deagle.
 10. ExtaZZZ95

  ExtaZZZ95 Admin Server Admin Server

  /pro eu cred ca oricine merita o a doua sansa !
 11. DANKESHUN!!!

  DANKESHUN!!! Admin Server Admin Server

  Omule eu nu ti am facut din rautate s au ca esti tu bun, eu ti am facut ca tot m a bateau playerii la cap, si tu ai inceput s a injuri sii alte chestii,nu e frumos plus ca jucai acolo, dar stii cum e? ai refuzat? la altii plaieri care refuza s a dea wg = BAN , la tine la fel o s a ramana din partea mea pt ca ai vbit urat s mai injurat , Nu ai procedat frumos, ramane de vazut ce se rezolva , CONTRA !!!
  S mie mi s au cerut wg uri intru na , dar am dat si nu am injurat asa pe nimeni.. fii baiat, s au respecta ca s a fii respectat.!!!
 12. Scrumiera

  Scrumiera New Member

  /proUNBAN . Joc mixuri cu el ... Are skill, pur si simplu ! :)
 13. EmpTy

  EmpTy Admin Server Admin Server

 14. RELU

  RELU Moderator Staff Member Admin Server Moderator

  cu parere de rau,
  /contra
  refuz wg si comportament neadecvat !
 15. Paul

  Paul New Member

  /pro
  Sa ai grija in viitor cu limbajul...
 16. DANKESHUN!!!

  DANKESHUN!!! Admin Server Admin Server

  Vad ca nu se mai tine cont de reguli aici.. ori mi se pare,, eu zic ca daca ti am cerut s a faci wg si nu ai facut inseamna ca trebe s a ramana ban , in afara faptului ca ne ai jignit, daca nu se iau masuri inpotriva ta si vei lua unban , nu e corect fata de nimeni! si nu e frumos,plus ca in ziua respectiva nu ti a mai cerut nimeni wg, si poze deci, ai ban ! asa ca nu o mai da cotita.!
 17. PICASSO

  PICASSO New Member

  Tu vad ca ai o problema personala cu el! :) Pt ce dublu post? ca din cate vad nu s-a certat nimeni cu tine... asteapta verdictul... oricum majoritatea decide, din cate stiu eu. Daca e incorect pt tine, poate pentru restul e ok. Oricum nu vad de ce ar ramane un ban permanent doar pt ca ti-a vorbit tie urat si nu ti-a dat wg (omul nu e codat), dar ma rog... asteptam decizia lui UTAK.
  Have fun!
  killl+ likes this.
 18. Laur97

  Laur97 New Member

  /pro pentru slabi...
 19. DANKESHUN!!!

  DANKESHUN!!! Admin Server Admin Server

  DUblu post picaso pt ca nu se face dreptate, ba se scoate banu aiurea ca il siti ba nush ce.. stii ceva? faceti cum stiti, eu mai bine tac si vedeti voi care e treaba.. ca vad daca zic ce e corect ziceti nush ce..! cum adik ma PT WG pt ca avea cod poti dovedi ca nu? trebuia s a faca WG si nu se mai ajungea aici.. asa ca tine cu ursu tu !.ms nu o s a mai postez!
 20. Razvan

  Razvan New Member

  E decizia lor , nu ma intereseaza daca ia unban, dar nu se face asa cum a facut el !
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page